Romanian Dishes, Wines and Customs

Radu Anton Roman

Romanian Dishes, Wines and Customs

Pret:

77
99
Lei


Mai multe detalii »
Cartea cuprinde o selectie de retete: tipic romanesti, unele foarte populare, altele - bizarerii regionale (unele de-a dreptul socante, precum florile de dovleac umplute).E vorba in primul rand de bucatarie veche taraneasca (pescareasca, ciobaneasca) si targoveata, dar si de bucataria romanizata (pe) foc; o cultura se intrevede, fie ca e nascuta in bordeie sarace ale Baraganului, fie prin stanile Marginimii si Maramuresului, fie in casele de stuf ale Deltei Dunarii.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Radu Anton Roman


Cărți Bucatari celebri
79.99lei

Vezi toate cărțile Bucatari celebri



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
55.00lei
10.00lei
0.00lei



Prima pagina