Secretele bucatariei - Carne rosie

Secretele bucatariei - Carne rosie

Pret:

5
99
Lei


Mai multe detalii »
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea Sfaturi utile va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.


Mai multe detalii »



Cărți Retete internationale pentru familia ta

Vezi toate cărțile Retete internationale pentru familia ta



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
48.90lei
45.00lei
10.00lei
55.00lei
11.90lei
33.30lei
29.93lei
47.50lei
59.48lei



Prima pagina