Retete cu carne de pui 3/15

Larousse - Anne Loiseau

Retete cu carne de pui 3/15

Pret:

43
00
Lei


Mai multe detalii »
Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, descoperiti 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata. Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor. Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite. In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Larousse - Anne Loiseau


Cărți Bucatarie romaneasca si internationala

Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
55.00lei
37.00lei
38.00lei



Prima pagina