Secretele bucatariei indiene
Mai multe detalii
»
Arta culinara in India se mosteneste din tata in fiu sau trece de la maestru la discipol, in ani de studiu. Ei pastreaza secretul asupra metodelor de preparare a retetelor, astfel incat a pregati un fel este ca si cum ai practica alchimia. O alta consecinta a pastrarii secretului culinar este aceea ca majoritatea expertilor sunt specializati doar in cateva feluri de mancare. De aceea, nu este posibila alcatuirea unei enciclopedii a bucatariei indiene. Retetele au fost in parte adaptate, astfel ca pregatirea lor sa poata fi posibila si in conditiile unei bucatarii romanesti. Experienta m-a facut sa inteleg cat de greu este pentru un non-indian sa pregateasca aceste retete, pe de o parte, pentru ca ingredientele sunt mai ?neobisnuite? si, pe de alta parte, pentru ca modul de preparare e cumva diferit de cel cu care suntem noi obisnuiti. Am incercat sa descriu cu exactitate fiecare pas in parte pentru ca rezultatele obtinute sa poata fi excelente.
Mai multe detalii
»
Cărți practice
Vezi toate cărțile practice
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina