Secretele bucatariei - Dulciuri, Vol. 8
Mai multe detalii
»
Budinci si spume, gelatine si parfait-uri, bavareze si creme - dulciurile de acest fel reprezinta solutia optima pentru a incununa o masa de pranz, fiindca pot fi combinate armonios si inventiv cu celelalte feluri de mancare. Pot fi proaspete si usoare sau bogate si cremoase, aduc miresme imbietoare de mirodenii sau de ciocolata, sunt insotite de siropuri ori de fructe proaspete sau uscate.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va ofera o gama variata de dulciuri delicioase. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea ?Sfaturi utile? va dau sugestii pentru a prepara cele mai ingenioase retete. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
Mai multe detalii
»
Cărți Retete internationale pentru familia ta
Vezi toate cărțile Retete internationale pentru familia ta
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina