Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita

Radu Anton Roman

Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita

Pret:

50
99
Lei


Mai multe detalii »
Cartea noastra este o selectie (compilatie, sinteza, extragere, cum vreti sa-i spuneti) din carti si de pe coclaurii post-dacici, de mancaruri alese, fie pentru ca sunt strict romanesti sau foarte populare prin farfuriile noastre - dar si cu un nustiuce local, fie pentru ca sunt adevarate bizarerii regionale (unele de-a dreptul socante, ca florile de dovleac umplute), ori bucate ritualice, facand parte din spiritualitatea romaneasca (pasca). E vorba in primul rand de bucatarie veche taraneasca (pescareasca, ciobaneasca) si targoveata, dar si de bucataria romanizata (pe) foc; o cultura se intrevede, fie ca e nascuta in bordeie sarace ale Baraganului, fie prin stanile Marginimii si Maramuresului, fie in casele de stuf ale Deltei Dunarii.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Radu Anton Roman


Cărți Bucatari celebri
79.99lei

Vezi toate cărțile Bucatari celebri



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
6.67lei
45.00lei
35.00lei



Prima pagina