Tezaurul Gastronomiei Romanesti - Borsuri si ciorbe
Mai multe detalii
»
Volumul ?Tezaurul gastronomiei romanesti - borsuri si ciorbe? cuprinde totalitatea retetelor create in spatiul Romaniei Mari de la inceputuri si pina astazi. Potrivit promotorilor acestui album, lucrarea contine 184 de retete de baza si 424 de variante ale acestora. La lansare va fi prezentata celebra ?ciorba de nimicuri?, creata in portul Corabia la 1880 - oras deaspre care aflam ca avea, atunci, nu mai putin de opt cazinouri. Cat despre ?ciorba de nimicuri?, relatarile vremii citate de autor aratau ca, desi era mancarea hamalilor (adica a ?parlangiilor? care urcau granele pe slepuri), a fost repede adoptata de boierii olteni care o consumau cu mare placere in localurile din zona.
Mai multe detalii
»
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina