Istoria gastronomiei romanesti

Mihai Tatulici

Istoria gastronomiei romanesti

Pret:

90
00
Lei


Mai multe detalii »
Dupa succesul repurtat cu ?Tezaurul gastronomiei romanesti ? Borsuri si ciorbe? (trei tiraje insumand peste 15.000 de exemplare vandute), Mihai Tatulici lanseaza acum o noua sinteza referitoare la mancarea noastra: este vorba despre ?Istoria gastronomiei romanesti?, prima incercare de acest gen la noi. Lucrarea este insotita de 36 de retete stravechi si vechi: majoritata lor dateaza din mileniul I i.e.n., unele au 1700 de ani vechime (vezi coliva) iar o mica parte provin din jurul anului 1700. Rezultat al unei substantile munci de documentare, pe parcursul a 7 ani, aceasta lucrare aduce informatii noi despre felul in care traiau stramosii nostri. Fie si un singur exemplu este relevant. Dacii numeau cimbrul cu un cuvant care acum se adauga celor dacice cunoscute: mizila, dupa cum ne spune botanistul antic Dioscorides.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Mihai Tatulici
40.00lei


Cărți Sociologie, antropologie
49.90lei
41.00lei
40.01lei
55.00lei
29.86lei
39.00lei
55.00lei

Vezi toate cărțile Sociologie, antropologie



Cărți Stiinte sociale. Politica
39.90lei

Vezi toate cărțile Stiinte sociale. Politica



Cele mai vândute cărți
16.15lei
34.00lei
48.00lei
34.30lei
39.00lei
34.95lei



Prima pagina