Terapia culinară cu bere
Mai multe detalii
»
Mâncarea făcută la cazan și berea fermentată în alambic – această alianță naturală poate fi desăvârșită pe tărâmul creativității culinare. Mâncarea este savuroasă când e întovărășită de o halbă de bere dar poate fi și mai bună atunci când berea de calitate devine ingredient gastronomic. Aperitive cu bere Supa de bere – temă cu variațiuni Sosuri și marinade cu bere Preacinstitul grătar cu bere Alte mișmașuri cu bere Paste și aluaturi cu bere Deserturi cu bere Câteva… băuturi cu bere Colecția BUCĂTĂRESCU: „Trăiesc ca să mănânc!” (14 titluri) A mânca nu mai este un lux, ci însăși arta de a trăi frumos, savurând una din marile bucurii ale vieții! Alături de Bucătărescu, haideți în lumea aromelor neconvenționale de azi sau de demult, românești și internaționale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce înseamnă să trăiești cu gust! Bucătăria nu e anexă a locuinței, ci chiar inima casei tale! Mănânci doar ca să trăiești sau vrei să te bucuri de viață? Trăiești ca să mănânci! Poftă bună, împreună cu Bucătărescu!
Mai multe detalii
»
Cărți Bucatarie regionala
Vezi toate cărțile Bucatarie regionala
Cărți Arta si tehnica culinara
Vezi toate cărțile Arta si tehnica culinara
Cărți Dan-Silviu Boerescu
Vezi toate cărțile Dan-Silviu Boerescu
Cărți Retete
Vezi toate cărțile Retete
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina