Bucătăria românească la masa Europei
Mai multe detalii
»
Există o zicală: cei care mănâncă împreună… rămân împreună. Din vremuri străvechi, la aceeași masă s-au așezat prietenii, vecinii, aliații. Gastronomia este, așadar, un mijloc de împăcare și o sursă de conexiuni interculturale. În cartea de față, veți găsi atât rețete cu specific național (românesc sau străin), cât și rețete care au făcut istorie, intrând în bucătăria internațională. „Zâmbește-i în fiecare zi vieții prin tot ceea ce faci, iar viața îți va zâmbi la rândul ei! Ca să poți zâmbi, nu trebuie decât să-ți faci datoria — oricât de grea, de neplăcută sau de spectaculoasă ar fi. Ca să poți zâmbi, nu trebuie să critici; nu-i nevoie decât să iubești viața și să faci tot ce poți ca s-o onorezi în fiecare zi. Și nu uita: indiferent ce-ai ales să fii, roagă-te ca și cum azi ar fi ultima zi din viața ta și muncește ca și cum ai trăi veșnic.” – Maria Cristea Șoimu
Mai multe detalii
»
Cărți Bucatarie regionala
Vezi toate cărțile Bucatarie regionala
Cărți Retete
Vezi toate cărțile Retete
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cărți literalmente cu greutate
Vezi toate cărțile literalmente cu greutate
Cele mai vândute cărți
Prima pagina