501 rețete din bucătăria românească
Mai multe detalii
»
Veți găși aici 501 rețete de mâncăruri clasice (chiar tradiționale), selectate riguros, care îndeplinesc câteva condiții esențiale pentru bucătarii amatori, începători, grăbiți, dar și pentru inițiații (chiar maeștrii) artei culinare: sunt preparate tradiționale românești sau preluate și adaptate de foarte mult timp în bucătăria românească; sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cât mai puțin prelucrate industrial), curente pe piața noastră (și la prețuri modice); durata pregătirii lor este redusă, iar modul de preparare este relativ simplu. În această lucrare veți afla despre modul și condițiile actuale de preparare a mâncării, despre condimente și aromate folosite în bucătăria modernă, câteva dintre "secrete" și recomandările bucătăriei clasice, termeni tehnici folosiți de profesioniștii artei culinare.
Mai multe detalii
»
Cărți Bucatarie regionala
Vezi toate cărțile Bucatarie regionala
Cărți Arta si tehnica culinara
Vezi toate cărțile Arta si tehnica culinara
Cărți Retete
Vezi toate cărțile Retete
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina