Carnea. Un atlas. Fapte și cifre despre animalele pe care le mâncăm
Mai multe detalii
»
Pân? în secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atât pentru fermier, cât ?i pentru dezvoltarea ora?elor ?i cre?terea op?iunilor alimentare. Îns? eficien?a nutritiv? a agriculturii animale este deja mult mai mic? decât costurile sociale, de s?n?tate ?i de mediu pe care le genereaz?. Mai mult, condi?iile mediului agricol prezint? serioase probleme etice privind bun?starea animalelor. Acest atlas exploreaz? toate aceste probleme ?i pune în discu?ie solu?iile dispoibile atât la nivel individual, cât ?i structural, pentru a face pasul c?tre o via?? mai etic?, mai bogat?, ai s?n?toas?, cât ?i spre o planet? mai curat?.
Mai multe detalii
»
Cărți Retete
Vezi toate cărțile Retete
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina