501 retete din bucataria romaneasca
Mai multe detalii
»
Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare:sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca;sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cat mai putin prelucrate industrial), curente pe piata noastra (si la preturi modice);durata pregatirii lor este redusa, iar modul de preparare este relativ simplu.In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre ?secrete? si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.
Mai multe detalii
»
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina