De re culinaria
Mai multe detalii
»
Ediția de față reunește pentru prima oară articolele publicate de Al. O. Teodoreanu în cadrul rubricilor Cronica gastronomică, Gastronomice, Din carnetul unui gastronom, susținute săptămânal, de-a lungul anilor, în Adevărul literar și artistic (1933-1934), Glasul patriei (1954-1964), și, sporadic, în Bilete de papagal (1928), Lumea (1930), Magazinul (1933), Vremea (1934), Almanahul timpului (1943), ca și cele apărute în Tribuna (1957, 1972). Adresându-se unui public larg, această ediție este însoțită de un aparat explicativ compus din note, un Mic dicționar de băuturi și Glosar, menite să faciliteze lectura.
Mai multe detalii
»
Cărți Arta si tehnica culinara
Vezi toate cărțile Arta si tehnica culinara
Cărți Retete
Vezi toate cărțile Retete
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina