Salate. Pregatire - Asezonare - Utilizare - Retete
Mai multe detalii
»
Cartea face parte din Colectia Dictionarele ilustrate Dumont.Cele mai bune retete pentru a savura o salata buna Ce trebuie sa stii despre laptuci, legume si alte ingrediente folosite la prepararea salatelorCe sa cumperi, cum sa le pastrezi si cum sa le folosestiCum sa le prepari si ce sosuri sa folosestiRetete clasice si retete inedite.Acest lexicon al salatelor constituie o introducere in lumea bogata a salatelor - de la ingredientele de baza, la tehnicile cele mai importante de gatit, prin intermediul unor retete diverse. Toate retetele sunt insotite de o caseta continand informatii in rezumat privitoare la ingredientele de baza, gradul de dificultate si durata prepararii. Cartea este structurata astfel:verdeturi si salateingredientesosuriretete clasicesalate verziverdeturi si salate de cruditatisalate de cartofi si paste fainoasesalate de orez si cerealesalate exoticesalate de fructe.
Mai multe detalii
»
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina