Ceai. Ciocolata. Cafea. Istorie, beneficii, retete
Mai multe detalii
»
Aceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata.Despre ceai: istoria ceaiului in India, China, apoi Europa;fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare;Sortimente de ceaiuri. Despre ciocolata:arborele de cacao;povestea caselor celebre de ciocolata.Despre cafea:istoria cafelei;metode de preparare a cafelei;despre cafenele renumite;producatorii de cafea.
Mai multe detalii
»
Cărți Arte si tehnici culinare
Vezi toate cărțile Arte si tehnici culinare
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina