Enciclopedie culinara
Mai multe detalii
»
De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie. Cartea cuprinde aproape 700 de retete, structurate in 12 capitole:antreuri si gustari; cartofi; paste fainoase; legume; salate; carne; peste; vanat; pasare; tocane; mancaruri savuroase; deserturi. Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare, cat si festive; o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie; sugestii care vor juta la pregatirea zilnica a meselor si la descoperirea unor noi preparate; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele, preparatele din carne si peste, precum si deserturile.
Mai multe detalii
»
Cărți Arta culinara
Vezi toate cărțile Arta culinara
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina