Enciclopedia alimentelor
Mai multe detalii
»
Importanta alimentatiei in viata noastra a devenit, in sfarsit, unanim recunoscuta; mai mult chiar, toata lumea a ajuns sa accepte faptul ca alimentatia poate influenta puternic starea de sanatate. De aici ideea si necesitetea de a crea o enciclopedie a alimentelor. Rod al colaborarii dintre specialisti in agricultura, tehnologi in industria alimentara si medici dieteticieni, Enciclopedia alimentelor este una dintre lucrarile cele mai complete si mai actuale de acest gen, care isi propune sa sistematizeze marea tema a alimentatiei intr-un singur volum, usor de consultat, examinand-o din diferite puncte de vedere: biochimie, dietologie, merceologie, practic.Lucrarea este completata de o serie de anexe in care gasiti informatii despre: modul de functionare a sistemului digestiv, digerarea si asimilarea alimentelor, postul terapeutic, alergii si intolerante alimentare, recomandari dietetice pentru diferite afectiuni, obezitate si supraponderalitate, exemple de diete hipocalorice.2500 de termeni - 1700 de alimente, 830 tabele, desene si scheme.
Mai multe detalii
»
Cărți Arta culinara
Vezi toate cărțile Arta culinara
Cărți Enciclopedii
Vezi toate cărțile Enciclopedii
Cărți Dictionare si Enciclopedii
Vezi toate cărțile Dictionare si Enciclopedii
Cele mai vândute cărți
Prima pagina