Carnea uscata. Secretul mezel. De exceptie ed.2

Gerd Wolfgang Sievres

Carnea uscata. Secretul mezel. De exceptie ed.2

Pret:

22
56
Lei


Mai multe detalii »
Acest trend al produselor preparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar si autor de carti, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto , preparatele Bundner, produsele din Gyrktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depasit de mult ideea de conservare a carnii, devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.


Mai multe detalii »



Cărți Arte si tehnici culinare
23.99lei

Vezi toate cărțile Arte si tehnici culinare



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
49.99lei
349.90lei
45.00lei
89.00lei
16.00lei
11.90lei



Prima pagina