Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a
Mai multe detalii
»
Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.Cuprinde urmatoarele module de specialitate:Modulul I ? Organizarea productiei culinare;Modulul II ? Bucataria nationala si internationala;Modulul III ? Protectia consumatorului;Modulul IV ? Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie;Modulul V ? Calitatea si siguranta mediului.
Mai multe detalii
»
Cărți Clasa a XI-a
Vezi toate cărțile Clasa a XI-a
Cărți Liceu
Vezi toate cărțile Liceu
Cărți Manuale si auxiliare scolare
Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare
Cele mai vândute cărți
Prima pagina