Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a

Valentina Capota, Ioana Sasu, Mariana Irimia, Adriana Bara, Constanta Brumar

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a

Pret:

21
99
Lei


Mai multe detalii »
Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.Cuprinde urmatoarele module de specialitate:Modulul I ? Organizarea productiei culinare;Modulul II ? Bucataria nationala si internationala;Modulul III ? Protectia consumatorului;Modulul IV ? Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie;Modulul V ? Calitatea si siguranta mediului.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Valentina Capota, Ioana Sasu, Mariana Irimia, Adriana Bara, Constanta Brumar


Cărți Clasa a XI-a
49.00lei

Vezi toate cărțile Clasa a XI-a



Cărți Liceu

Vezi toate cărțile Liceu



Cărți Manuale si auxiliare scolare
49.00lei
39.99lei

Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare



Cele mai vândute cărți
29.95lei
108.00lei
39.00lei
35.70lei
49.90lei



Prima pagina