Pastele la romani. Povestea cosului sfintit de Paste. Noi retete pentru Postul Mare. Editie chiosc
Mai multe detalii
»
Invierea Domnului este pentru crestinii ortodocsi cea mai importanta sarbatoare, de reintalnire cu traditiile, prilej de bucurie, de reunire cu familia si cu toti cei dragi. Si, romani fiind, este si un motiv de rasfat gastronomic. Iata de ce volumul Pastele la Romani aduna laolalta atat povestea sfintei sarbatori, cu simbolurile ei si indemnul la purificare sufleteasca si trupesca, cat si peste 150 de retete culinare, dedicate atat meselor din zilele de Paste, cat si lungii perioade de post care precede sarbatoarea.
Mai multe detalii
»
Cărți Gastronomica
Vezi toate cărțile Gastronomica
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina