Carnea uscata

Gerd Wolfgang Sievers

Carnea uscata

Pret:

25
00
Lei


Mai multe detalii »
Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Gerd Wolfgang Sievers


Cărți Culinare

Vezi toate cărțile Culinare



Cele mai vândute cărți
45.00lei
55.00lei
10.00lei
34.00lei
0.00lei
14.70lei
49.00lei
30.00lei



Prima pagina