Carnea uscata

GERD WOLFGANG SIEVERS

Carnea uscata

Pret:

0
00
Lei


Mai multe detalii »
Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: GERD WOLFGANG SIEVERS
25.00lei


Cărți Culinare

Vezi toate cărțile Culinare



Cele mai vândute cărți
45.00lei
42.95lei
42.50lei
47.99lei
29.90lei
39.00lei
85.73lei



Prima pagina