Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi. Editie chiosc

Patricia Alexandra Pop

Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi. Editie chiosc

Pret:

11
56
Lei


Mai multe detalii »
Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi, scrisa de Patricia Alexandra Pop, este publicata la editura House of Guides si face parte din colectia Gastronomica.Cartea de fata isi doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei, pentru a scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca, cu retete stravechi, desprinse din caietele prafuite ale bunicilor, pentru ca in final sa incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne, in care regasim influentele internationale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale tarii (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia si Oltenia) dezvaluie arta gatitului simplu, traditional, bazat pe recoltele pamantului si produsele obtinute cu munca in propria gospodarie, dar mestesugite cu farmec pitoresc, si invaluite de misterul traditiilor vechi.Volumul prezinta o bucatarie savuroasa, de cele mai multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate colturile tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri principale, Garnituri, Sosuri si Deserturi, o carte care raspunde atat curiozitatii romanilor, cat si memoriei lor gustative.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Patricia Alexandra Pop


Cărți Gastronomica
19.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomica



Cărți Bucatarie romaneasca si internationala

Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
35.00lei
35.00lei
89.00lei
54.95lei
38.38lei



Prima pagina