Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi. Editie chiosc
Mai multe detalii
»
Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi, scrisa de Patricia Alexandra Pop, este publicata la editura House of Guides si face parte din colectia Gastronomica.Cartea de fata isi doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei, pentru a scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca, cu retete stravechi, desprinse din caietele prafuite ale bunicilor, pentru ca in final sa incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne, in care regasim influentele internationale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale tarii (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia si Oltenia) dezvaluie arta gatitului simplu, traditional, bazat pe recoltele pamantului si produsele obtinute cu munca in propria gospodarie, dar mestesugite cu farmec pitoresc, si invaluite de misterul traditiilor vechi.Volumul prezinta o bucatarie savuroasa, de cele mai multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate colturile tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri principale, Garnituri, Sosuri si Deserturi, o carte care raspunde atat curiozitatii romanilor, cat si memoriei lor gustative.
Mai multe detalii
»
Cărți Gastronomica
Vezi toate cărțile Gastronomica
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina