Carte de bucate
Mai multe detalii
»
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala. Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum "restaurat", astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor – intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani. Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin. Cecilia Maria Zapan, alias SANDA MARIN, a publicat prima ediţie a colecţiei ei de reţete culinare în 1936, la Cartea Românească din Bucureşti. Editura era condusă pe atunci de profesorul Ion Simionescu, tatăl autoarei, iar Cartea de bucate apărea cu o prefaţă de Păstorel, având astfel girul autorităţii absolute în materie de gastronomie din acele timpuri.
Mai multe detalii
»
Cărți Humanitas practic
Vezi toate cărțile Humanitas practic
Cărți Culinare
Vezi toate cărțile Culinare
Cele mai vândute cărți
Prima pagina