Aperitive si gustari. Retete
Mai multe detalii
»
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti. In zilele noastre, ca raspuns la nevoile nutritive in schimbare si la noul ritm al vietii, masa italiana este mai simplificata. Antreul ramane felul de mancare servit odata cu bautura de aperitiv, o moda bine
Mai multe detalii
»
Cărți Alimentatie si nutritie
Vezi toate cărțile Alimentatie si nutritie
Cărți Medicina ( Carti de specialitate )
Vezi toate cărțile Medicina ( Carti de specialitate )
Cele mai vândute cărți
Prima pagina