Alimentele biologice umane, volumul 2
Mai multe detalii
»
?Gratie focului, am reusit sa facem ?mancabile? alimente care, in mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice si denaturate, care sunt cerealele si carnurile animale, sunt otravuri lente pentru noi, ele ne perturba metabolismul si ne viciaza umorile? ?Adversarul nostru cel mai de temut a fost si ramane omnivorismul omenesc, falsa teorie stiintifica, inventata in intregime pentru a servi anumite interese economice si a impinge constiintele in eroare, a le manipula si teleghida in scopuri straine omului (considerat ca fiind un mijloc, si nu un scop).? ? P. V. Marchesseau Fragment din Alimentele biologice umane, vol. 2: Asadar, pe cat posibil, legumele apoase trebuie consumate in stare cruda, de preferinta sub forma de salate variate. Fructele si salatele ar trebui sa reprezinte cam 80% din alimentatia umana, de unde reiese importanta lor. Varietatea legumelor apoase se exprima mai mult prin culori decat prin senzatia gustativa (gust); Varietatea acestor
Mai multe detalii
»
Cărți Alimentatie si nutritie
Vezi toate cărțile Alimentatie si nutritie
Cărți Medicina ( Carti de specialitate )
Vezi toate cărțile Medicina ( Carti de specialitate )
Cele mai vândute cărți
Prima pagina