Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat

Franz S. Wagner

Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat

Pret:

14
99
Lei


Mai multe detalii »
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!Din cuprins:Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Franz S. Wagner


Cărți Bucatarie romaneasca si internationala

Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
85.50lei
29.00lei
27.00lei



Prima pagina