Afumaturi, pastrama, carnati

Franz S. Wagner

Afumaturi, pastrama, carnati

Pret:

25
00
Lei


Mai multe detalii »
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas! Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Franz S. Wagner


Cărți Bucatarie

Vezi toate cărțile Bucatarie



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
49.90lei
9.00lei
25.00lei
44.00lei
38.38lei
39.90lei



Prima pagina