Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

Volker Waltmann, Christine Schneider

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

Pret:

29
00
Lei


Mai multe detalii »
De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul. Multi se pot declara nedumeriti de faptul ca desi se porneste de la aceeasi materie prima - laptele -, produsele derivate pot fi atat de numeroase si atat de diferite ca gust, aspect, consistenta, etc. Aceeasi intrebare s-ar putea pune si in cazul vinurilor, de exemplu: nu toate vinurile (sau aproape) provin din struguri? Si atunci, cum se ajunge la o gama atat de variata de sortimente. ln ambele situatii (dar si in altele) oamenii au dorit sa-si satisfaca tot mai deplin propriile lor gusturi. Multi au incercat, esuand, dar multi au reusit. Cu timpul, din randul acestora s-au desprins adevaratii maestri ai rafinarii si innobilarii unor produse de baza ale gastronomiei mondiale. Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii. Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o prezenta obisnuita. Unul dintre acestia, un neamt, a scris si cartea pe care v-o oferim acum. Nu este o naratiune ci un veritabil manual lucrativ.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Volker Waltmann, Christine Schneider
16.50lei


Cărți Bucatarie
35.00lei

Vezi toate cărțile Bucatarie



Cărți Gastronomie
14.99lei

Vezi toate cărțile Gastronomie



Cele mai vândute cărți
55.00lei
19.00lei
55.00lei
39.90lei
39.00lei
65.00lei
65.55lei



Prima pagina