Retete la gratar "altfel"
Mai multe detalii
»
Cărbunii s-au încins, iar carnea și cârnații sfârâie ademenitor! Haideti, totuși, să venim și cu ceva nou la masă! Nu e chiar o blasfemie să înfășori bananele verzi în… fâșii străvezii de bacon și să ungi ceafa de porc cu o reducție de vin, dulceață și mirodenii... După cum, fără a neglija fleicile, mititeii și cârnații tradiționali, merită încercate și altfel de rețete, care combină altfel ingredientele, propunând, adesea asocieri surprinzătoare: pepene la grătar cu mentă și „zahăr” de stevia, prăjitură de ciocolată cu varză murată, coaste de porc cu ghimbir la grătar, frigărui Teryiaki cu ananas, mușchi de vită cu brânză, vițel la grătar cu nectarine, plăcintă de cartofi dulci cu ciocolată și rom, negrese cu chipsuri din cartofi, burtă de crap cu bere, cârnăciori de raci, pui cu muștar și ulei de alune, piept de curcan cu costiță și ananas și… câte altele! 133 de rețete savuroase, după degustarea cărora veți exclama, precum Bucătărescu, Trăiesc ca să mănânc!
Mai multe detalii
»
Cărți Culinare
Vezi toate cărțile Culinare
Cele mai vândute cărți
Prima pagina