Retete italienesti
Mai multe detalii
»
Iata o mare varietate de retete italienesti care va vor demonstra ca bucataria italiana inseamna mult mai mult decat paste si pizza! Diversitatea ingredientelor specifice, feluritele tipuri de branza, carne si paine - toate se combina pentru a va oferi un meniu bogat, potrivit pentru orice ocazie. Tartinele prajite cu mozzarella si sos de coacaze sunt un delicios antreu, usor de preparat, iar daca doriti sa va rasfatati dupa o zi grea nimic nu e mai bun decat clasicul tiramisu. a retetelor pe etape de preparare este garantia ca veti gati repede si simplu; pe de alta parte, ghidul ingredientelor proaspete, pe care vi-l oferim in capitolul introductiv, impreuna cu sfaturile bucatarilor specialisti ce sunt prezente pe tot parcursul lucrarii, se constituie intr-un binevenit sprijin, furnizandu-va toate informatiile de care aveti nevoie pentru reusita.
Mai multe detalii
»
Cărți Repede si simplu
Vezi toate cărțile Repede si simplu
Cărți Bucatarie romaneasca si internationala
Vezi toate cărțile Bucatarie romaneasca si internationala
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina