Retete istorice: carnati
Mai multe detalii
»
65 de retete autentice dion perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum ar fi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, babic, carnati de iepure, carnati de pasare si multe alte retete. Pentru a pastra autenticitatea si parfumul vremurilor de altadata, retetele sunt redate asa cum au fost publicate la vremea respectiva, adaugand doar cateva note acolo unde a fost strict necesar. O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat, gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat! Norica Birzotescu
Mai multe detalii
»
Cărți de bucate
Vezi toate cărțile de bucate
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cele mai vândute cărți
Prima pagina