Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial

Oliver Kuhn

Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial

Pret:

37
63
Lei


Mai multe detalii »
O ENCICLOPEDIE PENTRU BARBATUL MODERN SI VESNIC GRABIT, PE CARE O VOR CUMPARA TOATE FEMEILE GENIALE... Eleganta, filozofie, literatura si arta, cele mai alese vinuri si haute cuisine, astronomie, fotbal, sex, seductie si geografie, bune maniere, design si autoaparare, religie, bricolaj si prim ajutor, escroci celebri si superspioni. Si sa nu uitam de Big Will! Aveti dreptate, el este, Shakespeare! Totul pentru a trece cu brio incercarile vietii: cum sa te porti in inalta societate, cum sa ai un discurs stralucit, dar si cum sa faci conversatie, cum sa stralucesti la restaurant, cum sa castigi la poker, dar si cum sa abordezi legile fizicii si tezaurul lexical al secolului XX, cum sa fii o gazda desavarsita si cum sa iesi din situatii imposibile. Cele mai bune ceasuri din lume, cele mai fine stofe, cele mai elegante tinute si cele mai rafinate accesorii, pentru cele mai pretentioase ocazii, dar si pentru viata de zi cu zi. Cum se inchid butonii la manseta, cu o singura mana, si cum se deschide sutienul, tot cu o singura mana. Pe scurt, tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial si fiul sau. LA RESTAURANT - In mod exceptional, barbatul e cel care intra primul. El ii deschide drumul femeii. - In restaurantele bune esti condus la masa de seful de sala. - "Pot sa va iau paltonul?" Doamna hotaraste singura si comunica, prin gesturi, daca vrea doar sa fie ajutata sa se dezbrace sau daca vrea ca paltonul sa-i fie dus la garderoba. - Domnul se asaza la masa astfel incat doamna sa aiba cea mai buna perspectiva asupra restaurantului. - Pana soseste mancarea, barbatul trebuie sa comande cel putin o sticla cu apa. - Paharele de vin se tin de picior si se ciocnesc discret. Si apoi se bea prima inghititura, impreuna. - Nu se spune "pofta buna". Gazda arunca o privire binevoitoare asupra mesei si invitatilor pentru a declara pranzul deschis. - Gesturile gazdei trebuie sa fie urmarite cu atentie. - Doar dupa ce gazda si-a pus servetul in poala vi-l puteti pune si dumneavoastra. (Niciodata nu va puneti servetul la gat!) - Cand turnati vin, gatul sticlei nu trebuie sa atinga marginea paharului. - Nu va sprijiniti cu incheieturile mainilor si nici cu coatele de marginea mesei. - Daca nu va place mancarea, faceti precum Karl Lagerfeld: taiati bucati si plimbati-le prin farfurie de colo-colo. - Cum se scot oasele de peste din gura? Regula e simpla: ies exact cum au intrat. Puneti oasele pe furculita si lasati-le pe marginea farfuriei. Samburii de masline se strecoara in mana si apoi se pun pe un servetel. - Dineul se incheie cand regina se ridica de la masa. E bine sa stiti asta, in caz ca ajungeti la palat Autor: Oliver Kuhn, in copilarie si adolescenta, era mereu ultimul ales in echipele de fotbal. Cu doua maini stangi si aproape lipsit de orientare, nu putea supravietui decat intr-un oras mare. A urmat Deutsche Journalistenschule din Munchen, a lucrat multi ani ca reporter, a devenit autor de bestselleruri si inca e tanar.


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Oliver Kuhn


Cărți Practic

Vezi toate cărțile Practic



Cărți Dezvoltare personala
39.90lei

Vezi toate cărțile Dezvoltare personala



Cele mai vândute cărți
24.00lei
34.50lei
14.25lei



Prima pagina