Minienciclopedie pentru profilaxie si terapie cu sucuri proaspete din fructe si legume
Mai multe detalii
»
Organismul uman este influentat in totalitate inclusiv de modul in care ne hranim, de calitatea nutrientilor din alimentele asimilate, precum si de compatibilitatea dintre mancarurile ingerate si necesitatile noastre energetice particulare. Stiinta moderna a studiat mai ales in ultimele doua secole atat aspectele ce sunt specifice nutritiei si dieteticii, cat si relatia acestora cu sanatatea omului. Rezultatele ce au fost astfel obtinute in ameliorarea, tratarea si chiar vindecarea definitiva a tot mai multor afectiuni, tulburari si simptome printr-o alimentatie adecvata inteligent aleasa si optima sunt chiar extraordinare, iar tocmai in acest context se incadreaza aceasta lucrare unica in felul ei, integrala, referitoare la terapiile perfect naturale cu sucuri simple, dar si combinate, ce sunt obtinute doar din legume si fructe proaspete, a caror valoare tamaduitoare este universal recunoscuta atat de catre nutritionisti, cat si de catre consumatorii inteligenti. Aceasta lucrare in fe
Mai multe detalii
»
Cărți Enciclopedii Dictionare si Atlase
Vezi toate cărțile Enciclopedii Dictionare si Atlase
Cele mai vândute cărți
Prima pagina