24 centimetri
Mai multe detalii
»
Una dintre cele mai recente revelatii literare nu vine din partea vreunui scriitor, ci a unui celebru bucatar. Cartea sa, in parte o autobiografie, in parte un manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata, raspunde multor intrebari pe care si le pun admiratorii lui Adi Hadean, chef, om de radio, prezentator de televiziune. Cum a inceput? spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor?, cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant? intr-o incaierare de pomina?, cum se alcatuieste meniul unui Irish pub? creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez (?O?Ceapa?,?O?Felie?,?O?Tona? si?O?Bama?)?, cum e din interior un show de televiziune? muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s. a. m. d. Un sir de lectii? de gatit si de viata.?Daca pui o bucata de unt pro
Mai multe detalii
»
Cărți Memorialistica
Vezi toate cărțile Memorialistica
Cărți Literatura Romana
Vezi toate cărțile Literatura Romana
Cărți Beletristica
Vezi toate cărțile Beletristica
Cele mai vândute cărți
Prima pagina