Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa. Manual pentru clasa a X-a

Ana-Daniela Cristea, Mihaela Gheorghiu, Iuliana Leustean, Carmen Popescu

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa. Manual pentru clasa a X-a

Pret:

16
99
Lei


Mai multe detalii »
Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.



Carți de acelaș autor: Ana-Daniela Cristea, Mihaela Gheorghiu, Iuliana Leustean, Carmen Popescu


Cărți Clasa a X-a
49.00lei

Vezi toate cărțile Clasa a X-a



Cărți Liceu

Vezi toate cărțile Liceu



Cărți Manuale si auxiliare scolare
49.00lei
39.99lei

Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare



Cele mai vândute cărți
47.20lei
6.67lei
39.00lei
28.45lei
23.00lei
94.05lei



Prima pagina