Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a
Mai multe detalii
»
Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.Domeniul de pregatire profesionala generala: Industrie Alimentara este conditie de acces pentru calificarile profesionale: Morar - silozar; Brutar - patiser - preparator produse fainoase; Preparator produse din carne si peste; Operator in prelucrarea legumelor si fructelor; Preparator produse din lapte; Operator in industria uleiului; Operator in industria zaharului si produselor zaharoase; Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase;Operator in industria maltului si a berii.
Mai multe detalii
»
Cărți Clasa a X-a
Vezi toate cărțile Clasa a X-a
Cărți Liceu
Vezi toate cărțile Liceu
Cărți Manuale si auxiliare scolare
Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare
Cele mai vândute cărți
Prima pagina