Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Ioana Branzaru, Violeta Teodor, Tincuta Condruz, Dana Ioana-Ion

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Pret:

20
99
Lei


Mai multe detalii »
Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.Domeniul de pregatire profesionala generala: Industrie Alimentara este conditie de acces pentru calificarile profesionale: Morar - silozar; Brutar - patiser - preparator produse fainoase; Preparator produse din carne si peste; Operator in prelucrarea legumelor si fructelor; Preparator produse din lapte; Operator in industria uleiului; Operator in industria zaharului si produselor zaharoase; Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase;Operator in industria maltului si a berii.


Mai multe detalii »



Cărți Clasa a X-a
49.00lei

Vezi toate cărțile Clasa a X-a



Cărți Liceu

Vezi toate cărțile Liceu



Cărți Manuale si auxiliare scolare
49.00lei
39.99lei

Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare



Cele mai vândute cărți
39.90lei
45.00lei
36.75lei
24.00lei
39.90lei
55.00lei
16.15lei
24.00lei
14.70lei



Prima pagina