Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie pentru clasele a X -a si a XII -a

G. Pantu, A. Manailescu

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie pentru clasele a X -a si a XII -a

Pret:

11
99
Lei


Mai multe detalii »
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X ? XII si scolilor profesionale, anii I ? IV, meseriile patiseri, cofetari.Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie ? patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie ? patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.


Mai multe detalii »



Cărți Clasa a xii a
25.00lei
32.00lei

Vezi toate cărțile Clasa a xii a



Cărți Liceu

Vezi toate cărțile Liceu



Cărți Manuale si auxiliare scolare
49.00lei
39.99lei

Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare



Cele mai vândute cărți
197.91lei
59.48lei
59.00lei
52.50lei
19.90lei
9.00lei



Prima pagina