Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie pentru clasele a X -a si a XII -a
Mai multe detalii
»
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X ? XII si scolilor profesionale, anii I ? IV, meseriile patiseri, cofetari.Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie ? patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie ? patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Mai multe detalii
»
Cărți Clasa a xii a
Vezi toate cărțile Clasa a xii a
Cărți Liceu
Vezi toate cărțile Liceu
Cărți Manuale si auxiliare scolare
Vezi toate cărțile Manuale si auxiliare scolare
Cele mai vândute cărți
Prima pagina