Somelierul. Un altfel de manual
Mai multe detalii
»
Somelierul – un altfel de manual este al II-lea volum Mancarea si vinul, volum editat de Organizatia Somelierilor din Romania 2011. Cartea „Mancarea si vinul” este o traducere de Marian Timofti si Stefan Timofti dupa „Il cibo e il vino”, carte aparuta sub patronajul Associazione Italiana Sommelier (AIS). Cele mai avizate recomandari in ceea ce priveste asocierea vinului cu mancarea, intr-o carte ilustrata, avand 496 de pagini. Fragment din carte: " Concordanta si contrast Intr-o societate precum este cea a noastra, in care limitele geografice si culturale sunt in mod curent depasite, si enogastronomia este intr-o continua evolutie. Insa, in ultimele decenii, situatia s-a complicat datorita aparitiei unor noi curente culinare, precum bucataria futurista, nouvelle cuisine, bucataria moleculara si multe altele. Restaurantele etnice si cele atipice sunt din ce in ce mai numeroase, iar ele propun mancaruri pentru care nu exista o asociere traditionala, deoarece cultura multor tari
Mai multe detalii
»
Cărți Gastronomie
Vezi toate cărțile Gastronomie
Cărți Sfaturi Practice
Vezi toate cărțile Sfaturi Practice
Cele mai vândute cărți
Prima pagina