Pomana Porcului si alte secrete ale bucatariei de Craciun
Mai multe detalii
»
Marea sarbatoare a Nasterii Domnului este praznuita nu doar in lacasurile sfinte, ci si in cuhniile insufletite de focul nestins al cuptorului! Ritualul aproape pagan al taierii porcului este dublat de o veritabila simfonie culinara, care presupune reinterpretatea creativa a tuturor partilor apetisante ale deliciosului animal, de la noile versiuni ale carnatilor cu felurite tocaturi aromate pana la socul cultural al clatitelor(!) cu sorici marca Bucatarescu, fara a ignora feluritele aspicuri si tigaia ?cu de toate? puse la prajit in untura prelinsa de la savuroasele jumari, acea ?pomana a porcului? la care romanii viseaza pofticiosi tot anul: carnati de Plescoi 3 retete; chisca; cozonacii bunicii lui Pastorel; gogosi cu jumari; jambon traditional; jumari de rata; carnati macelaresti; lebar domnesc; medalion de somon cu piureu de telina aromatizat cu menta; slanina de Gherla cu coriandru si ienupar; muschiulet de porc invelit in costita afumata copt in frunze de laptuci cu caise
Mai multe detalii
»
Cărți Sfaturi Practice
Vezi toate cărțile Sfaturi Practice
Cele mai vândute cărți
Prima pagina