Gastro Noir
Mai multe detalii
»
13 povestiri reunite de Bogdan Hrib Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate parea o intamplare. Chiar poate fi o intamplare. Sau poate nu... Pe multi dintre autori ii veti recunoaste din volumul colectiv precedent "Noir de Bucuresti" lansat in noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis sa scriu cateva vorbe, adica un fel de prezentare-introducere. Doar retetele sunt 14. Ca sa nu fim superstitiosi. Meniul Gastro NOIR: Micul Dejun Lucian Dragos Bogdan - Rasfat la micul dejun Gustari Horia Garbea - Placinte cu ighemonicon Pranzul Aperitive / Anamaria Ionescu - O punga de alune tavalite / Stefania Cosovei - Al 23-lea ingredient Supe/ciorbe Rebeca Cojocaru - Oglinzi paralele Felul doi Petru Berteanu - Salata de semiton / Raymond Clarinard - De ce eu? / Bogdan Hrib - Fusilli rossi / Daniel Timariu - Fire ascunse Desert Teodora Matei - Desert cu comisar si frisca / Ligia Enache - Dulce ca moartea Cina Monica Ramirez - ADN Perfect Defect / Lucia Verona - Anticarul si andivele
Mai multe detalii
»
Cărți Thriller
Vezi toate cărțile Thriller
Cărți Crime
Vezi toate cărțile Crime
Cele mai vândute cărți
Prima pagina