Enciclopedia vinului Ed. 2
Mai multe detalii
»
O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care inlatura snob-factorul si simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii. Regiuni viticole, harti detaliate, soiuri de vinuri, tipuri de sticle, colectii de pahare, sute de arome, mii de gusturi, preturi si sugestii de selectie, mancaruri sofisticate si un regal de degustare. un sarmant joc al aromelor, un specatcol al bunului-gust gorgonzola, brie, mascarpone, ricotta, mozzarella, parmezan, halloumi, pecorino toscano, roquefort, blue cheese, taleggio, stridii, halibut, somon, pastrav, miel, vanat, avocado, broccoli, andive, maitake, shiitake, busuioc, chanterelle, hasmatuchi, tarhon, marar, coriandru, anason, ghimbir, sofran, chimen, chipotle, chili, lavanda, rozmarin, oregano, timian, salvie, migdale, pecan, caju, nuci, stafide, merisor, cirese, capsuni, mure, scortisoara, smochine
Mai multe detalii
»
Cărți Enciclopedii Dictionare si Atlase
Vezi toate cărțile Enciclopedii Dictionare si Atlase
Cele mai vândute cărți
Prima pagina