Cuvinte frecvente pentru citit rapid. Primele 400 de cuvinte. Instrument esential pentru invatarea cititului. Invat sa citesc dintr-o privire!

Cuvinte frecvente pentru citit rapid. Primele 400 de cuvinte. Instrument esential pentru invatarea cititului. Invat sa citesc dintr-o privire!

Pret:

86
00
Lei


Mai multe detalii »
Cuvintele frecvente ? cunoscute in limba engleza drept ?sight words? ? sunt cuvinte des intalnite in vocabularul de zi cu zi. Copiii care fac primii pasi in deprinderea cititului sunt incurajati sa le memoreze, fara sa le descompuna in sunetele si silabele alcatuitoare, pentru a le recunoaste fara efort atunci cand le intalnesc tiparite. Citirea fotografica este o metoda foarte eficienta, care ii ajuta pe copii sa citeasca mai repede si mai cursiv. Acest kit este primul din seria invat sa citesc dintr-o privire! si contine materialele necesare pentru invatarea primelor 400 de cuvinte din cei 800 de termeni familiari esentiali pentru dezvoltarea vocabularului si invatarea citirii. 2 pachete cu flashcarduri, cu primele 400 din cele 800 de cuvinte reprezentative esentiale pentru dezvoltarea vocabularului si invatarea citirii, impartite in cinci categorii principale:Cuvinte legate de fiinte;Cuvinte care exprima insusiri;Cuvinte care exprima actiuni;Cuvinte care exprima lucruri sau locuri;Cuvinte ajutatoare. 1 carte ilustrata pentru exersarea citirii, care se foloseste dupa memorarea cuvintelor frecvente.

Am găsit ceva asemănător
Introducere in filosofie
Antonio Sandu
27.00lei

Alte recomandări
Silvestru si marele Dictator
Lucian Dan Teodorovici
32.50lei
Bine ati venit la ferma!
Alicia Zadrozny
22.99lei
Bebe Bondarel. Te iubesc
Britta Sabbag
22.00lei
Intamplari cu Alexandra
Alexandra Chiriacescu
15.56lei
Superalimente
Cinzia Trenchi
61.62lei

Poate vă interesează?
Aventurile ramei Oli
Olga Gudynn
29.75lei
Povestile domnisoarei Firicel
Oana Bucur
12.99lei
Animale domestice
Descopera si coloreaza
3.50lei
Emil si Pauline in safari
Jan Birch
8.99lei

Prima pagina