Cina la Roma. Istoria lumii intr-o singura masa
Mai multe detalii
»
O carte amuzanta, fascinanta si originala Andreas Viestad, un renumit critic de restaurante si un reputat specialist scandinav in gastronomie, ne serveste, pagina cu pagina, un regal culinar si istoric. O masa in Cetatea Eterna se transforma intr-un pretext pentru a explora in tandem istoria omenirii si a bucatariei antice, medievale si moderne. Cina la Roma nu li se adreseaza numai gurmanzilor; este lectura ideala pentru pofticiosii dornici sa descopere atat gustul lumii in care traim, cat si savoarea trecutului. Textul de fata impleteste experienta unei cine la restaurantul La Carbonara din Roma cu toate lucrurile incredibile pe care, de fapt, orice masa a zilei ni le poate spune despre trecutul omenirii. In mod special intr-un oras cu o istorie atat de bogata, cum este capitala Romei, suntem tentati sa percepem mancarea gustoasa si bautura ca pe o modalitate de a ne deconecta de la lectia de istorie care ni se serveste permanent pe strazi, in muzee, in fata diverselor vestigii. Ne-a
Mai multe detalii
»
Cărți Stiinte
Vezi toate cărțile Stiinte
Cele mai vândute cărți
Prima pagina