Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala

Dan Cristian Vodnar

Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala

Pret:

84
06
Lei


Mai multe detalii »
Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala este o carte care cuprinde atat aspecte teoretice despre chimie, cat si aspecte practice pe care le intalnim in bucatarie in fiecare zi. Poate va intrebati ce legatura are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se afla in spatele fiecarui fenomen culinar, iar in aceasta carte veti descoperi elementele de baza ale chimiei alimentare, impreuna cu surprinzatoarele procese care au loc intre molecule, dar si tehnicile consacrate si cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare. Rasfoind cartea veti descoperi raspunsuri la intrebari precum „De ce gatim alimentele?”, „De unde vine gustul?”, „De ce se taie maioneza?”, „Ce se intampla cand taiem ceapa?” si multe altele, explicate si scrise cu multa daruire, cu scopul de a impartasi stiinta in afara spatiului academic, tuturor celor pasionati de gastronomie moleculara si de tainele sale care ne insotesc la tot pasul. Scopul lucrari


Mai multe detalii »


Carți de acelaș autor: Dan Cristian Vodnar


Cărți Stiinte

Vezi toate cărțile Stiinte



Cele mai vândute cărți
39.90lei
55.00lei
39.99lei
49.00lei
76.97lei
35.00lei



Prima pagina