Provence de a A la Z
Mai multe detalii
»
Acesta este dicţionarul ultimativ pentru toţi cei pasionaţi de Provence: selecţia personală a lui Peter Mayle de mâncăruri, obiceiuri şi cuvinte pe care le consideră cele mai fascinante, stranii, delicioase sau pur şi simplu cele mai amuzante. Deşi e organizat alfabetic, aceasta nu este deloc o lucrare de referinţă. În peste 170 de termeni, Peter Mayle, cunoscutul autor al romanului "Un an în Provence", scrie despre subiecte variate, de la arhitectură la zingue-zingue-zoun (în dialectul local, un cuvânt care descrie sunetul scos de o vioară). Şi, desigur, scrie despre mâncare şi vin, vin rosé, trufe, măsline, pepeni, bouillabaisse, brânza care a ucis un împărat roman, ba chiar despre un leac pentru indigestie. "Provence de la A la Z" este o încântare nu numai pentru fanii tot mai numeroşi ai autorului Peter Mayle, ci şi completarea perfectă pentru orice ghid despre Provence sau despre Franţa.
Mai multe detalii
»
Cărți Ghiduri si harti turistice, atlase
Vezi toate cărțile Ghiduri si harti turistice, atlase
Cărți Turism si calatorii
Vezi toate cărțile Turism si calatorii
Cele mai vândute cărți
Prima pagina