Cuvinte frecvente pentru citit rapid. Ultimele 400 de cuvinte. Instrument esential pentru invatarea cititului. Invat sa citesc dintr-o privire!

Cuvinte frecvente pentru citit rapid. Ultimele 400 de cuvinte. Instrument esential pentru invatarea cititului. Invat sa citesc dintr-o privire!

Pret:

82
00
Lei


Mai multe detalii »
Cuvintele frecvente ? cunoscute in limba engleza drept ?sight words? ? sunt cuvinte des intalnite in vocabularul de zi cu zi. Copiii care fac primii pasi in deprinderea cititului sunt incurajati sa le memoreze, fara sa le descompuna in sunetele si silabele alcatuitoare, pentru a le recunoaste fara efort atunci cand le intalnesc tiparite. Citirea fotografica este o metoda foarte eficienta, care ii ajuta pe copii sa citeasca mai repede si mai cursiv. Acest kit este al doilea din seria invat sa citesc dintr-o privire! si contine materialele necesare pentru invatarea a 400 de cuvinte din cei 800 de termeni familiari esentiali pentru dezvoltarea vocabularului si invatarea citirii. 2 pachete cu flashcarduri, cu 400 din cele 800 de cuvinte reprezentative esentiale pentru dezvoltarea vocabularului si invatarea citirii, impartite in cinci categorii principale:Cuvinte legate de fiinte;Cuvinte care exprima insusiri;Cuvinte care exprima actiuni;Cuvinte care exprima lucruri sau locuri;Cuvinte ajutatoare. 1 carte ilustrata pentru exersarea citirii, care se foloseste dupa memorarea cuvintelor frecvente.

Am găsit ceva asemănător
Istorie universala. Atlas scolar ilustrat
Minodora Perovici
34.00lei
Iarna indelungata
Laura Ingalls Wilder
33.00lei
Treimea. Razboiul celor doua roze
Conn iggulden
35.00lei

Alte recomandări
Poveste de Craciun
Charles Dickens
34.99lei
Cutia mea cu cifre Montessori
Claire Frossard
60.80lei
Micuta zana a Lunii
Hartmut Bieber
26.35lei
Micul print
Antoine de Saint-Exupery
14.00lei
Scrisori De La Felix
Annette Langen
52.48lei

Poate vă interesează?
Mopsul Porc
Aaron Blabey
23.42lei
De ce este omatul alb
Silke Leffler
39.00lei

Prima pagina