Bazele Restauratiei
Mai multe detalii
»
,, Bazele Restauratiei" este un ghid recomandat elevilor, studentilor, comerciantilor si consumatorilor. Cuprins 1. Preluarea materiilor prime de la gestionarul magaziei 1. 1. Materiile prime din gestiunea magaziei 1. 2. Documente specifice: bon de consum colectiv, nota de intrare receptie 2. Prelucrarea primara a materiilor prime si awdliare din unitatile de alimentatie publica 2. 1. Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare 2. 2. Verificarea calitatii materiilor prime si auxiliare de origine vegetala 2. 3. Mobilierul tehnologic din unitatile de alimentatie publica 3. Verificarea organoleptica a calitatii produselor 3. 1. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine vegetala 3. 2. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine animala 4. Normele de calitate ale produselor si serviciilor 4. 1. Reglementari legislative privind calitatea produselor si serviciilor 4. 2. Asigurarea si controlul calitatii produ
Mai multe detalii
»
Cărți Manuale scolare
Vezi toate cărțile Manuale scolare
Cele mai vândute cărți
Prima pagina